Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κυρίου Γουίλομπι, του Robert Barry

2019-12-22

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του κυρίου Γουίλομπι ήρθε με κούριερ. Ολόκληρο και φρέσκο και γυαλιστερό και πράσινο.
Το μεγαλύτερο δέντρο που είχε δει ποτέ του.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του κυρίου Γουίλομπι είναι τόσο ψηλό που δεν χωράει στο σαλόνι του. Έτσι ο κύριος Γουίλομπι ζητά από τον μπάτλερ του να κόψει την κορυφή του δέντρου. Άραγε τι θα συμβεί με αυτή;

Πάρτε στην αγκαλιά σας αυτή την ιστορία και ακολουθήστε τη μέσα σε ένα δάσος γεμάτο φιλικά ζωάκια που θα μοιραστούν τη χαρά του κυρίου Γουίλομπι. Η μαγευτική κλασική χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ρόμπερτ Μπάρι, θα κερδίσει τις καρδιές των αναγνωστών.


Τα φετινά Χριστούγεννα ο κύριος Γουίλομπι θέλει να έχει το ψηλότερο δέντρο. Η χαρά του είναι απερίγραπτη. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Η κορυφή αγγίζει το ταβάνι και γέρνει. Ο μπάτλερ την κόβει και το ταξίδι της αρχίζει. Επισκέπτεται σπίτια ανθρώπων και ζώων και παντού σκορπάει μια γιορτινή χαρά!

Μια έξυπνη και πρωτότυπη ιστορία που διαβάζεται ευχάριστα από μικρά και μεγάλα παιδιά. Περνάει μέσα από την μαγεία του παραμυθιού το ουσιαστικό μήνυμα των ημερών, που είναι η προσφορά και η αγάπη! Η ιδιαίτερη εικονογράφησή του δεν κουράζει την ματιά, αλλά εξάπτει την φαντασία!

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κυρίου Γουίλομπι στολίζει με όμορφα συναισθήματα την καρδιά και την ψυχή μας! Το καλύτερο δώρο για τα παιδιά μας!


Απόσπασμα του βιβλίου

«Μα ποιος θα πέταγε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, τόσο κοντά στα Χριστούγεννα;» αναρωτήθηκε και αποφάσισε να το πάρει μαζί του.

Μόλις έφθασε σπίτι και άνοιξε την πόρτα η γυναίκα του της είπε:

«Κοίτα, Μαμά Αρκούδα! Έχω ένα δώρο για σένα!»


Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κυρίου Γουίλομπι

Robert Barry

Μετάφραση- Απόδοση: Ντίνα Γεωργούλια

Είδος: Παιδική λογοτεχνία

Εκδόσεις: Άγκυρα, 2019

© 2018 Duende-Η δύναμη της Τέχνης. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!